OVER DE WIVES

Wives DSC_0484 klein

Wij zijn 2 wives, buurvrouwen eigenlijk. Hardwerkende moeders met een passie voor food, fotograferen en reizen. Met zoveel gemeenschappelijke interesses kan het niet anders dan dat we samen een blog starten waar we al onze ideeën een plekje kunnen geven. Zo is Forks & Wives ontstaan en we zullen in de toekomst nog vast met meer ideeën komen die we hopelijk allemaal kunnen onderbrengen in dit blog.

Anniek: fotograaf, moeder, gek op eten, biologisch, gezond, wijntje erbij. Tot slot: altijd calorieën tellen maar wél toetjes eten.

Vika: geboren in Georgië, werkt in groente en fruit, moeder, al lang gek op koken en houdt ervan om haar gasten te verwennen, creatief in de keuken, dol op fotograferen, reizen en ook een wijntje erbij.

Ons idee is om op dit blog leuke recepten te delen, natuurlijk vergezeld van smakelijke foto’s. Verder ook een plek om onze dagelijkse beslommeringen kwijt te kunnen. Dat een dochter opeens kan lopen, of dat een van ons overheerlijk gegeten heeft in dat ene restaurantje, een leuke stedentrip die we maakten of onze laatste hardloopwedstrijd. Altijd trots en verbaasd over het slagen van alweer een nieuw recept.
We willen er vooral een gezellige, gezonde, informatieve, lekkere, creatieve, aanstekelijke, relaxte en sportieve blog van maken. Hopelijk kunnen we dat gevoel op je overbrengen. Misschien geen makkelijke taak, maar zeker niet onmogelijk 😉

 

Groetjes Vika en Anniek