menu kaart kerst

Versier je kerstdiner met je eigen menu kaarten!

Over een paar dagen is het kerst en zal half Nederland 1e of 2e kerstdag (of beide!) in de keuken staan om wat lekkers en bijzonders op tafel te zetten voor familie en vrienden. De tafel mooi aankleden hoort daar ook bij en hoe leuk is het om je eigen menu kaarten op tafel te hebben liggen. Je hoeft echt niet zelf te kunnen ontwerpen om iets moois te maken. Tegenwoordig vind je op site’s zoals Pintrest 101 templates van (menu) kaarten in elk thema wat je maar bedenken kan. Ik ben sowieso dol op Pintrest, vorige week vond ik daar nog een leuk idee wat ik kon gebruiken tijdens het kerstdiner van mijn dochtertje op school. Moet je kijken hoe schattig…

bananen pintrestIMG_2811

Dit jaar wilde ik ook menu kaarten op de kersttafel hebben liggen, dus ging ik op zoek. Ik vond deze Photoshop Template die heel makkelijk aan te passen was. Sommige templates zijn aan te passen in Illustrator en andere in Photoshop, kies er één die jij makkelijk kan aanpassen. Je kan de menu’s ook voorzien van een naam zodat je meteen je tafelschikking kan verzorgen.

Heel veel plezier met de voorbereiding en alvast hele feestelijke én smakelijke feestdagen!

menu kaart kerst

 

Ik ben Anniek en in 2011 werd ik moeder van Zahara. Nu is ze 5 jaar en probeer ik net als vele andere moeders alle ballen – werk, sport, vrienden, familie, lekker koken, tijd voor het gezin én tijd voor jezelf- hoog te houden. Dat valt soms niet mee hoor! Ik hou van koken, maar nog meer van lekker (op)eten! Eigenlijk ben ik niet eens een beste kok, maar omdat ik gezond eten belangrijk vind, besteed ik er wel veel aandacht aan en dan komt het toch vaak goed. Ik werk graag met verse producten en neem ook biologische groente af van een Bioboer hier uit de regio, dat geeft mij een goed gevoel. Net als vegetarisch eten trouwens. Toen we in 2015 met Forks & Wives begonnen kookte ik al regelmatig vegetarisch, maar sinds 2017 kook ik thuis alleen nog maar vegetarisch. Je zal van mij dus veel vegetarische gerechten voorbij zien komen, maar ook veel zoet, want ik ben een echte zoetekauw. Njoy 🙂
Print this pageShare on FacebookPin on PinterestEmail this to someone